PROGRAMMA OPENLESMIDDAG SPORTKLAS! (INDIEN INGESCHREVEN)

Beste leerlingen,

Leuk dat jullie je hebben ingeschreven voor de openlesmiddag van de sportklas van het Via Nova college! Op woensdag 31 januari is het zover en ga jij samen met 42 andere leerlingen van verschillende basisscholen een kijkje nemen in de keuken van onze sportklas! Leerlingen uit verschillende sportklas-leerjaren zullen voor jullie deze dag verzorgen!

NOG NIET INGESCHREVEN?>>>KLIK HIER!

Het programma:

12.45-13.00 Inloop: Melden bij de organisatie in de Sportcampus van het Via Nova college.

13.00-13.30 Gezonde lunch op de tribune: lunch zal bestaan uit: broodje gezond (zonder vlees), broodje tonijn, fruitsalade en een flesje water. De lunch wordt mogelijk gemaakt door onze docenten en leerlingen van Zorg en Welzijn dus zorg dat je honger hebt!

13.30-13.45 Omkleden in de kleedkamers (kleedkamers worden op slot gedaan na het omkleden)

13.45-15.15 Les van verschillende sportklasleerlingen

15.15-15.30 Omkleden en naar huis!

Wij hopen op een spetterende middag die jullie meer dan enthousiast zal maken voor de sportklas van het Via Nova college!

Mochten er verder nog vragen zijn dan verneem ik dat graag. Tot woensdag!

Met sportieve groet namens de sectie L.O. en alle sportklasleerlingen,

Robert Jongbloed

PS. Mocht uw zoon/ dochter ondanks de inschrijving niet aanwezig zijn, wilt u dit dan even melden via rjongbloed@vianovacollege.nl !?

FAQ:

  • Wat moet ik meenemen? Zorg voor sportkleding en schoenen. We sporten binnen in de zaal dus pas je kleding hierop aan!
  • Kan ik als ouder ook kijken? Ja dat kan uiteraard! Op de tribune is plaats voor iedereen en er staat koffie en thee klaar.
  • Is het een probleem als ik later ben? Nee dat is geen probleem. Meld je bij een van de docenten of sportklasleerlingen en je kan zo snel mogelijk meedoen!
  • Kan ik als ouder vragen stellen over de sportklas? Ja, er zijn deze dag verschillende docenten aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden.
  • Ik kan/ wil niet meer komen, moet ik mij dan afmelden? Ja graag, zo kunnen wij onze inkoop aanpassen en kunnen onze leerlingen zich goed voorbereiden.
  • Is deze dag hetzelfde als de openlesmiddag van het Via Nova college? Nee, deze dag is op 13 februari en staat los van de openlesmiddag van de sportklas. Aanmelden voor deze dag gaat via de basisschool van uw zoon of dochter.
  • Hoe kan ik mijn zoon/ dochter aanmelden voor de sportklas? Als u uw zoon/ dochter aanmeldt voor het Via Nova college dan ontvangt u een formulier voor de sportklas. Hierop staat ook de uitnodiging voor de testdag. U ontvangt nog voor de zomervakantie de uitslag van de testdag en u hoort ook hoe de start van het schooljaar voor de sportklas eruit ziet.
  • Kan een leerling worden afgewezen voor de sportklas naar aanleiding van de testdag? Ja dat kan. Bij de testdag wordt echter vooral gekeken naar fairplay, sportiviteit, samenwerken, werkhouding en de wil om te leren! Uiteraard wordt er een minimaal niveau aan motorische vaardigheden verwacht.
  • Waar kan ik informatie vinden over de sportklas? Op de website van het Via Nova college. U kunt ook mailen naar rjongbloed@vianovacollege.nl