Colin de Graaf en Amber Quick in de prijzen NK Kenpo

Colin de Graaf en Amber Quick in de prijzen NK Kenpo

Via Nova College staat weer op de kaart in de wereld van de vechtsport. 4e jaars leerlingen Colin de Graaf en Amber Quick, beide vooraf gezien als grote kanshebbers voor eremetaal, verlieten het toernooien en meerdere medailles.
Colin de Graaf haalde enige tijd terug nog het nieuws door in Portugal wereldkampioen te worden in categorie Freestyle. Ook op het NK wilde Colin de 1e plek bemachtigen, maar na een goed begin, vergat Colin één klein onderdeel van zijn uitvoering, waardoor hij niet verder kwam dan een (ook mooie) zilveren plek. Colin won daarna ook nog eens brons in een andere categorie
Amber Quick was in haar leeftijdsklasse de te kloppen vrouw. Amber, in 2016 zilver gewonnen op het WK in Portugal, wist als enige op muziek een mooie kata-vorm op de mat te leggen. Het was mooi om te zien hoe Amber een sierlijke, doch strakke uitvoering precies op de maat van de muziek wist uit te voeren Het resulteerde in een mooi zilveren medaille Deze prestatie leverde Amber ook in de categorie Creative.